Επόμενες Εκδηλώσεις

Αυτή την εποχή οι ευχές για καλή χρονιά, για επιτυχία, για ευτυχία, για όνειρα πραγματοποιημένα... δίνουν και παίρνουν! Ποιος από μας δεν έχει ευχηθεί ή δεν του έχουν ευχηθεί, τρέφοντας μέσα του την ελπίδα οι ευχές να βγουν αληθινές!

Θυμάστε το παιχνίδι που παίζαμε σαν παιδιά, το «χαλασμένο τηλέφωνο»; Η λέξη που έλεγε το τελευταίο παιδί, λίγη σχέση είχε με την αρχική λέξη... Κάπως έτσι συμβαίνει και με πολλές αρχαίες τεχνικές και πρακτικές που έχουν φτάσει ως εμάς σήμερα. Το Ho'oponopono δεν αποτελεί εξαίρεση.

"Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια χώρα μακρινή, ζούσε ένας Ιππότης, που περνιόταν για καλός, ευγενικός και στοργικός. Φορούσε μια πανοπλία με την οποία δέθηκε τόσο πολύ, που άρχισε να τη φοράει και στο τραπέζι, κάποτε και στο κρεβάτι και σε λίγο δεν την έβγαζε πια καθόλου... "

Την Κυριακή 3/6, στις 9 μμ θα δοθεί παράσταση Playback Theatre στον χώρο του Συλλόγου «Νέο Θεμέλιο», στο πλαίσιο της προσπάθειας για συλλογή τροφίμων και άλλων απαραίτητων υλικών για την ενίσχυση του "Φάρου του Κόσμου" (πληροφορίες εδώ: https://neo-themelio.webnode.gr/l/syllogi-trofimon-kai-ylikon-gia-ton-faro-toy-kosmoy/)

Θυμάστε το παιχνίδι που παίζαμε σαν παιδιά, το «χαλασμένο τηλέφωνο»; Η λέξη που έλεγε το τελευταίο παιδί, λίγη σχέση είχε με την αρχική λέξη... Κάπως έτσι συμβαίνει και με πολλές αρχαίες τεχνικές και πρακτικές που έχουν φτάσει ως εμάς σήμερα. Το Ho'oponopono δεν αποτελεί εξαίρεση. Το σεμινάριο που θα πραγματοποιηθείστηρίζεται στην εκπαίδευση του Δρ...