Προσεχώς

Τα Μαγικά Περάσματα είναι η κληρονομιά που μας άφησε ο Κάρλος Καστανέντα, και κατ' επέκταση ο δάσκαλος του, ο Δον Χουάν. Πρόκειται για μια σειρά κινήσεων, που προέρχονται από την παράδοση των Σαμάνων του Αρχαίου Μεξικού. Τα ονόμαζαν «μαγικά περάσματα», εξαιτίας της αποτελεσματικότητάς τους στη διεύρυνση της συνείδησης και της Γνώσης. Είναι...

Το σώμα είναι ο ναός της ψυχής μας, είναι το όχημα μας σε αυτό τον κόσμο και χρειάζεται να το φροντίζουμε, προκειμένου να βιώνουμε ισορροπία και ευεξία.

Γύρω μας ο κόσμος μοιάζει να γκρεμίζεται... Τίποτε από όσα ξέραμε δεν φαίνεται να ισχύει πια! Κι εμείς εκεί κάπου ψάχνουμε να βρούμε προς τα πού πρέπει να πάμε, τον δρόμο και τον Σκοπό μας, τα όνειρα μας, τους συντρόφους σ' αυτή την πορεία. Και πάνω απ' όλα ψάχνουμε τον εαυτό μας!

Επειδή το καλοκαίρι μας έλκει να βγούμε έξω, στη φύση και στη δροσιά, ενώ παράλληλα έχουμε ανάγκη να κινηθούμε, να αναζωογονηθούμε και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας, για όλο το καλοκαίρι το Νέο Θεμέλιο οργανώνει εξορμήσεις στη φύση, με παράλληλη εξάσκηση σε διάφορες τεχνικές, που μας φορτίζουν ενεργειακά, μας γυμνάζουν, αλλά και μας βοηθούν να...

Διεπιστημονική σύνθεση με καινοτόμες, ανατρεπτικές γνώσεις και εμπειρίες που ρίχνουν επιτέλους φως στην Αλήθεια για την ισορροπία του Ανθρώπου και για τον κόσμο που τον περιβάλλει.