Προσεχώς

Η ανθρώπινη ζωή είναι πολύτιμη... αλλά και ευάλωτη. Ερχόμαστε όλοι μας συχνά αντιμέτωποι με περιστάσεις κινδύνου, όπου η ψυχραιμία και και κάποιες βασικές γνώσεις μπορούν να μας δώσουν την ευκαιρία να βοηθήσουμε αποτελεσματικά κι ίσως ακόμα να σώσουμε έναν άνθρωπο που κινδυνεύει.

Η ευθύνη της ζωής μας είναι μόνο δική μας! Είμαστε ελεύθεροι να την αναλάβουμε, αρκεί να είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε να δοκιμαστούμε! Πρέπει να εξαλείψουμε την απόσταση ανάμεσα στην θεωρία και την πράξη.

Κάθε Πέμπτη στις 5-6 ΜΜ λειτουργεί στον χώρο του "Νέου Θεμέλιου" ένα τμήμα "ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ" για τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου.

Τα Μαγικά Περάσματα είναι η κληρονομιά που μας άφησε ο Κάρλος Καστανέντα, και κατ' επέκταση ο δάσκαλος του, ο Δον Χουάν. Πρόκειται για μια σειρά κινήσεων, που προέρχονται από την παράδοση των Σαμάνων του Αρχαίου Μεξικού. Τα ονόμαζαν «μαγικά περάσματα», εξαιτίας της αποτελεσματικότητάς τους στη διεύρυνση της συνείδησης και της Γνώσης. Είναι...

Όλοι μας κρύβουμε μέσα μας ένα πηγαίο ταλέντο, έναν καλλιτέχνη σε λανθάνουσα κατάσταση που ίσως δεν του δώσαμε την ευκαιρία να βγει στο προσκήνιο και να εκφραστεί. Ίσως έχουμε έφεση κάποιοι στην επικοινωνία, σε κάποια τέχνη που ποτέ όμως δεν ασκήσαμε, όπως η ποίηση, το τραγούδι, κάποια κρυφή επιθυμία ίσως να παίξουμε μουσικό όργανο ή να διευθύνουμε...