Προσεχώς

Στα χρόνια που έρχονται το ον "Άνθρωπος" θα απειληθεί ως είδος. Θα απειληθεί από την "Ανθρωποδομή". Με τον όρο "Ανθρωποδομή" αναφερόμαστε σε μία έννοια που υποβιβάζει την Οντότητα πνευματικά, ψυχικά, υλικά, σε μία βιολογική έξυπνη μηχανή τεχνητής νοημοσύνης.

Την πρώτη μέρα του καλοκαιριού θα είναι και η τελευταία μας παράσταση για φέτος. Με μια παράσταση στο Νέο Θεμέλιο, το χώρο που μας φιλοξένησε όλη τη χρονιά, θα κλείσουμε τη φετινή θεατρική σεζόν, θα σας αποχαιρετήσουμε προσωρινά για να συναντηθούμε πάλι από Σεπτέμβρη με νέες πρόβες, παραστάσεις κι άλλα ωραία που ετοιμάζουμε!

Ανοιχτό δωρεάν μάθημα για γνωριμία με την Κουνταλίνι Γιόγκα θα γίνει το Σάββατο 13 Απριλίου, στο Νέο Θεμέλιο.
Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα - παπούτσια και να έχουν μαζί το στρωματάκι τους.

Στο ταξίδι της ανακάλυψης του εαυτού μας, αυτό που κάνουμε είναι να αναγνωρίζουμε μία-μία τις μάσκες μας... και μία-μία να τις αφαιρούμε, ανοίγοντας διαύλους επικοινωνίας... ανοίγοντας τα παράθυρα του εαυτού μας προς τον κόσμο!

Γνωριμία με την παράδοση του Shaolin, που αντιπροσωπεύει ένα ολόκληρο σύστημα εκπαίδευσης, ένα μονοπάτι Μαθητείας, όπου ο μαθητής μέσω της άσκησης και της αυτοπειθαρχίας, της υπομονής και της αυθεντικότητας, της προσφοράς και της υπομονής, οδηγείται σε μια βαθιά και ουσιαστική Αυτογνωσία.